top of page

Kolmio Rappuvalo

Näyttökuva 2024-03-13 093815.png

Julkaisuvapaa

Konepaja-messut


 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 19.3.2024

Suunnittelija: Muotoilujohtaja ja sisustusarkkitehti SIO Ilona Törmikoski, Polku Consulting 

 

Tuotanto: Heikki Kuulusa, mallin työstö, Neon-Teos Oy 

Työssä mukana: 

Vuosi

2024

Olemme voittaneet Plootu Fennican muotoilusarjan kunniamaininnan Kolmio-Rappuvalolla ohutlevytuotekilpailussa. 

Polku Consulting sai tiistaina 19.3.2024 muotoilusarjan kunniamaininnan Konepaja 2024-tapahtumassa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. 

Palkittu tuote on tehty ohutlevystä työstämällä alunperin Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen rakennukseen. Kolmio-rappuvalon muotoilu on eleetön ja ajaton, jotta se sopii eri tyylisiin rakennuksiin ja on helppo toteuttaa. Yksityiskohdat tuotteeseen syntyi tiiviissä yhteistyössä tuotantoyhteyden Heikki Kuulusan kanssa.

 

Muotoilussa otimme huomioon, että valon voi kiinnittää seinä- tai kattopintaan, joko viittamaisesti 90-asteen kulmassa tai sitten seinän suuntaisesti, riippuen näkyvyyteen kulkusuuntaan. Sen takia sen muoto on kolmion mallinen päältäpäin. Kolmio-rappuvalon voi maalata arkkitehtuuriin sopivaan sävyyn tai struktuurisävypinnalla. Perusvarastoväreinä on musta, valkoinen, ruskea ja harmaa, mutta opastetta saa myös kaikissa RAL Classic-sarjan väreissä paitsi helmiäiset ja hohtavat. 

 

Lisäksi informaatio on leikattu peltiin aukkona, joten se näkyykin pimeässä pitkälle teipatun valokuution sijaan. Merkintä onkin helpommin havaittavissa äärisääolosuhteissa, vesi- että lumisateessa. Lisäksi rappukirjaimen alapinnan saa alaspäin valaisevana, joten avaimet ja lukkokin on helpompi nähdä pimeässä oven viereen sijoitettuna.

Kokovaihtoehdot: 200x200 mm

                             400x400 mm 

bottom of page