top of page

Kolmio Rappuvalo

Näyttökuva 2024-03-13 093815.png

Julkaisuvapaa

Konepaja-messut


 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 19.3.2024

Suunnittelija: Muotoilujohtaja ja sisustusarkkitehti SIO Ilona Törmikoski, Polku Consulting 

Vuosi

2024

Olemme voittaneet Plootu Fennican muotoilusarjan kunniamaininnan Kolmio-Rappuvalolla ohutlevytuotekilpailussa. 

Polku Consulting sai tiistaina 19.3.2024 muotoilusarjan kunniamaininnan Konepaja 2024-tapahtumassa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. 

Palkittu tuote on tehty ohutlevystä työstämällä alun perin Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen rakennukseen. Kolmio-rappuvalon muotoilu on eleetön ja ajaton, jotta se sopii eri tyylisiin rakennuksiin ja on helppo asentaa. 

 

Muotoilussa otimme huomioon, että valon voi kiinnittää seinä- tai kattopintaan, joko viittamaisesti 90-asteen kulmassa tai sitten seinän suuntaisesti, riippuen näkyvyyteen kulkusuuntaan. Sen takia sen muoto on kolmion mallinen päältäpäin. Kolmio-rappuvalon voi maalata arkkitehtuuriin sopivaan sävyyn tai struktuurisävypinnalla. Perusvarastoväreinä on musta, valkoinen, ruskea ja harmaa, mutta opastetta saa myös kaikissa RAL Classic-sarjan väreissä paitsi helmiäiset ja hohtavat. 

 

Lisäksi informaatio on leikattu peltiin aukkona, joten se näkyykin pimeässä pitkälle teipatun valokuution sijaan. Merkintä onkin helpommin havaittavissa äärisääolosuhteissa, vesi- että lumisateessa. Lisäksi rappukirjaimen alapinnan saa alaspäin valaisevana, joten avaimet ja lukkokin on helpompi nähdä pimeässä oven viereen sijoitettuna.

Kokovaihtoehdot: 200x200 mm

                             400x400 mm 

bottom of page